page-banner-2

Despre noi

Avem peste 12 ani de experiență

Începând cu anul 2006 Lavello a devenit cunoscut drept un producător de chiuvete de granit de bucătări de înaltă calitate.

Chiuvetele noastre au fost instalate în zeci de mii de bucătării din Marea Britanie, Polonia, Cehia și alte țpri europene.

Scopul nostru este de a oferi produse de înaltă calitate care întâlnesc cele mai înalte cerințe ale clienților noștri – vizuale și ergonomice.
Sperăm ca în curând și dvs să deveniți clientul nostru.

Fabrica noastră modernă

Lavello nu se culcă pe lauri. Pentru a răspunde unei cereri tot mai mari, în martie 2018 am deschis o nouă fabrică în Łupice și am extins parcul mașinilor cu echipamente de înaltă clasă, ceea ce a dus la creșterea semnificativă a capacității noastre de producție.

Acest lucru permite o procesare mai rapidă a comenzilor în funcție de dorințele clienților.

Obiectivele noastre

Încă de la începutul companiei noastre, am încercat să satisfacem nevoile clienților noștri și să oferim un serviciu pre și post-vânzare care ne face să fim unici spre deosebire de competitorii noștri de pe piață.

Atingem acest obiectiv prin:

  • perforarea gratuită a găurilor pentru chiuvetele comandate (în funcție de dorințele clienților)
  • trimiterea mostrelor de culori gratuite (astfel încât oricine să poată vedea cum vor arăta culorile chiuvetelor comandate în bucătăriile lor).

Aceste inovații au drept rezultat vânzări mai bune și câștigarea respectului și a bunelor impresii cu privire la magazinele și produsele noastre. Ratingurile noastre medii lunare sunt între 97-100% satisfacție de câțiva ani.

În plus:

  • avem operatori telefonici prietenoși și compentenți care stau la dispoziția clienților noștri (disponibili de luni până vineri de la 10 la 18!)
  • și ne actualizăm activ și constant profilurile pe rețelele sociale. Acolo răspundem la solicitările clienților, publicăm sfaturi, informații interesante și concursuri. Suntem prezenți pe Facebook, Instagram, LinkedIn și YouTube.

Datorită acestui fapt, în țările în care ne desfășurăm activitatea, brand-ul nostru are aproape 50 de mii de fani.

 

Poze din fabrica noastră

Vreți să cumpărați o chiuvetă de bucătărie?

Comandați mostre de culori GRATUITE

Întrebați un consultant

Sunați-ne +4 0312 296 122
(luni – vineri de la 10.00 la 18.00)

Alte metode de contact

Vizitați magazinul nostru

Vizitați-ne pe