page-banner-5b

Despre chiuvetele noastre

Avem chiuvete pentru orice bucătărie

Cum sunt fabricate chiuvetele Lavello?

Chiuvetele sunt realizate prin combinarea agregatelor de granit (denumite și agregate de cuarț) de granulare specială cu un liant lichid în proporție de 80% - 20%.

Polimerizarea (întărirea materialului, așa-numitul "sirop") are loc în condiții controlate, în interiorul unei matrițe care îi conferă produsului forma.

Lineo 2.0

Agregatul de granit, al treilea cel mai dur mineral care se regăsește în natură, conferă produsului culoarea și rezistența la zgârieturi.

Rezistența mecanică este asigurată de liant, iar selecția adecvată de granulare rezultă în o suprafață mată care seamănă cu piatra, plăcută la atingere.

Care sunt caracteristicile chiuvetelor de granit Lavello?

Chiuvetele de granit de calitate au trei caracteristici importante

Au rezistență ridicată - rezistă la impacturi, obiecte ascuțite, șoc termic sau expunerea la lichide care pot păta.

Ele se nu matifiază, nu se cojesc și nu se decolorează - este suficient să ungeți chiuveta cu ulei de gătit o dată pe săptămână pentru a păstra aspectul de produs nou nouț timp de mulți ani.

Au atestare PZH și certificat Euro CE, ceea ce înseamnă că acestea sunt sigure atât pentru sănătate, cât și pentru mediu.

Chiuvetele noastre le au pe toate. Dar în plus, ele au și două caracteristici suplimentare care le diferențiază de concurență.

Ele sunt făcute la comandă - dăm găuri pentru robinete și accesorii exact unde clienții noștri trebuie să le aibă.

Chiuvetele sunt acoperite de programul nostru de protecție a clienților, ceea ce înseamnă că ele ne pot fi returnate în termen de 30 de zile de la primire, fără explicații, în termen de 2 ani dacă nu sunt conforme cu contractul și pot fi făcute sesizări în termen de 10 ani dacă sunt deteriorate în condiții normale de utilizare.

Ce tipuri de chiuvete oferim

Pentru blaturi mici, mari sau pe colț

Indiferent de mărimea bucătăriei dvs., suntem obligați să avem o chiuvetă care să se încadreze în ea. Avem chiuvete pentru dulapuri mici cu o lățime interioară de 40 cm, precum și pentru cele mari, care necesită dulapuri cu lățimea chiar peste 100 cm.

Designo 1.0s
Serios 1.0

Cu forme drepte sau rotunde

Chiuvetele dreptunghiulare sunt cele mai populare, dar nu înseamnă că sunt pe placul tuturor sau că se vor potrivi în orice bucătărie. Din acest motiv am conceput chiuvete cu cuva rotundă și chiuvete pentru colț, care sunt ideale pentru bucătării cu un aranjament neobișnuit a conductelor de apă și de scurgere.

Cu sau fără picurător

Un picurător pentru chiuvetă este un element practic în bucătărie pe care puteți pune o oală fierbinte sau puteți pune farfuriile pe care urmează să le spălați. Cu toate acestea, nu toată lumea va găsi un loc pentru un astfel de element (mai ales în cazul modelelor cu două cuve), prin urmare, oferta noastră include modele fără acest element.

Decoro 0.0
lavello-wersje-kolorystyczne-2

Pe 6 culori (inclusiv metalizate)

Chiuvetele noastre sunt disponibile în 6 culori: negru antracit, negru metalizat, gri, gri metalizat, maro metalizat și bej.

Pentru a vă face alegerea culorii mai ușoară, vă putem trimite mostre GRATUITE pentru toate culorile noastre. Puteți să le comandați aici..

Cu găuri gata de utilizare pentru baterii și accesorii

Majoritatea producătorilor oferă chiuvete cu găuri incomplet forate sau ... fără găuri. Atunci când cumpără o astfel de chiuvetă, clienții trebuie să dea găurile singuri.

La Lavello avem grijă de clienții noștri, așa că le forăm găurile pentru ei, exact câte trebuie și exact unde trebuie.

Decoro 1.5

Ce implică controlul calității pentru chiuvetele de granit Lavello?

Designo 1.5

Un control al calității pe mai multe etape ne permite să oferim produse care îndeplinesc toate standardele.

Asigurarea calității constă în:

  1. cooperarea cu furnizorii care garantează coerența parametrilor produselor semifabricate din care se fabrică produsul final,
  2. controlul în stadiul pregătirii matriței pentru producție,
  3. controlul la etapa de preparare a masei compozite (temperatura, vâscozitatea, debitul etc.)
  4. controlul final al calității produsului finit.

Vreți să cumpărați o chiuvetă de bucătărie?

Comandați mostre de culori GRATUITE

Întrebați un consultant

Sunați-ne +4 0312 296 122
(luni – vineri de la 10.00 la 18.00)

Alte metode de contact

Vizitați magazinul nostru

Vizitați-ne pe